Elindulunk...- OTTHONT teremteni!

2021.03.24

Megkezdődik a felújítás

Mint, ahogy az előző bejegyzésemben írtam, mát megvan az új otthonunk alapja. A fantáziánk beindult és szépen lassan beszereztünk dolgokat. Nem házat újítunk, hanem OTTHONT teremtünk!

A múltat le kell zárni, hogy a jövő épülhessen. Úgy néz ki a sors is így akarta, hogy továbblépjünk minél előbb. Elküldte a megfelelő embert. Hálás is vagyok érte, mert sok új tapasztalást kaptam általa. 

Ha szeretettel és összefogással indulunk a közös úton, akkor akinek velünk kell tartania az ott lesz, akinek nem az le fog morzsolódni. Minden élethelyzet hozza azokat a rokonokat, barátokat akik segítenek és azokat is, akik csak figyelnek, de nem is áll szándékukba segíteni. A pozitív gondolkodás nem is olyan egyszerű, főleg ha látod hogyan morzsolódnak le rólad azok az emberek, akiket te a szívedben őrzöl. El kell engedni őket, mert akkor mások fognak csatlakozni hozzátok. 

Mindig az jár az eszembe, hogy a hagyományainkban minden élethelyzetben összefogtak az emberek. Manapság egyre kevésbé fellelhető ez. Legyen az egy disznóvágás, aratás, lakodalom, vagy egy ház építése. Sajnos a mai világban egyre többen csak ígérnek aztán kifogásokat keresnek. Felemészti az embereket a virtuális világ. 

Tudjátok melyik mondat ölt meg legtöbb álmot? > "Mit fognak hozzá szólni mások?"

Az álmunkat most indulunk anyagba önteni....egymással kéz a kézben.

"Egy ház téglából és fából épül. Egy otthon szeretetből és álmokból ". 

Aki szeretné követni, hogyan valósítjuk meg álmainkat az a másik oldalamon megteheti:

 https://tuliporta.webnode.hu/l/miert-tuliporta/?fbclid=IwAR0otu8GBLz8obfNWlV0XfH-Mj6x21yjFqDcGi2D6lW8jVS1Qrq5JuryCTA

Felújítások házon és bútorokon. Kövessétek hátha segítünk valakinek!
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el